Kind & Jeugd

Ieder kind heeft recht op een goede start. Steun een kind in armoede en hij of zij wordt opgenomen in een Compassion-project en krijgt de hulp die daar nodig is. Jouw bijdrage heeft direct impact op je sponsorkind, maar ook op zijn of haar omgeving. Tegelijkertijd geloven wij dat het aangaan van sponsor-relaties doorwerkt in de Mozaiek gezinnen in Nederland. Er wordt voor de kinderen gebeden en er is vreugde in geven en verbinden: leren van elkaar in afhankelijkheid van God.

Sponsor een kind

Samen met Compassion bieden we kinderen in het Noorden van Kenia een programma waarin zij meer kansen krijgen zich te ontworstelen aan de extreme armoede, te leren over hun eigen identiteit en om te gaan met elkaar en de liefde van Jezus. Sponsorkinderen in een Compassion-programma volgen langer onderwijs dan kinderen buiten de projecten. Zij hebben meer kansen op de arbeidsmarkt en groeien vaker uit tot stabiele leiders en beïnvloeders in en van hun omgeving. 
 
Momenteel hebben al 2.000 kinderen via Mozaiek een sponsor gevonden.  Wil jij ook een kind in het project sponsoren? Klik dan hier voor meer informatie.